Om oss

Vi startade denna sida för att kunna dela med oss om våra kunskaper om friluftsliv, och all den utrustning som underlättar livet för oss som gillar att vara utomhus. Vi är ett aktivt gäng som gillar att vara ute i naturen. Allt från vandring, cykling, paddling, klättring, fiske och camping är stora intressen. Vi har själva genom åren lagt mycket tid på att hitta den bästa utrustningen för våra intressen. Då det inte alltid funnits någon vägledning att hitta så har vi fått pröva oss fram. Detta har olyckligtvis resulterat att man ibland köpt produkter som inte riktigt nått upp till förväntningarna. Vårt mål är därför att göra en sida som vi själv skulle vilja läsa.

Om våra topplistor

Här på Friluftstopplistan ger vi oberoende tips om de enligt oss bästa produkterna på friluftsområdet. Det kan till exempel handla vandringskängor, vindskydd och allt däremellan. För att kunna tipsa om de bästa produkterna går vi ibland ibland igenom mängder av externa publikationers tester för att se vilka produkter experterna rankar högst. Vi tar även hjälp av de kundomdömen vi kan komma över för att få tips om riktigt bra produkter att samla i våra topplistor. När vi har möjlighet testar vi även produkter själva. Allt eftersom sidan växer så hoppas vi kunna testa allt fler produkter.

Hur vi tjänar pengar

För att det ska vara möjligt att driva sidan behövs intäkter. Vi tjänar våra pengar genom så kallade annonslänkar. När vi skriver om olika produkter så kan vi även tipsa om butiker som säljer dessa produkter. Om man följer någon av våra länkar och väljer att handla hos de butiker vi länkar till så får vi en provision. Denna provision fördyrar inte på något sätt köpet för våra läsare. Däremot möjliggör klicket att vi kan driva sidan och göra vårt innehåll bättre och mer omfattande.

De länkar som finns på vår sida påverkar inte på något sätt innehållet på sidan. Det är vi själva som helt oberoende väljer vad vi ska skriva om. Vårt enda mål är att göra ett bra urval av produkter som våra läsare kommer vara nöjda med.

Om du vill komma i kontakt med oss så kan du göra det här.